ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
mandag, juni 13, 2005
Troen vår må ikke skjules i mørket
I den nye jobben min , er jeg med en arbeidskollega og monterer rekkverk på boligblokker.
Han er Jehovas vitne. Ganske mange diskusjoner har det blitt. Noe som til tider kan være ett åndelig trykk. Men noe som slo meg idag er at jo mer jeg blir utsatt for hete jo mer kan jeg vokse.
Visst vi leser om Jesus når han snakker om og så i god jord. Visst vi setter ett bildet på det med en plante som er sådd i god jord og en som ikke. En plante som ikke har ett sjikkelig underlag, kan ikke sette seg med en god rot som holder. Når planten blir utsatt for sterk hete så visner det får den vil tørke ut til slutt. Pgr av at roten ikke går langt nok ned i bakken og kan holde på næringen og vannet.
Visst planten har blitt satt i god jord hvor røttene kan vokse seg langt nedover, har planten ett sterkt feste og kan holde lenge på næringen og vannet. Den tåler hete og andre slags prøvelser.
Slik er det med troen. Det er når en blir prøvd i troen at en enten vokser eller dør ut.
Det er viktig og ikke holde plantene i mørke for ellers så vokser de ikke og til slutt dør ut.

Mark 4:11-20
«Til dere er hemmeligheten om Guds rike gitt! Men til dem som er utenfor, blir alt sagt i lignelser,for at de skal se og se, men ikke skjelne, høre og høre, men ikke forstå, slik at de kunne vende om og få tilgivelse.»Og han sa til dem: «Når dere ikke forstår denne lignelsen, hvordan kan dere da i det hele forstå noen lignelse? Såmannen sår ordet.De ved veien er slike som ordet blir sådd i, men når de har hørt det, kommer straks Satan og tar bort ordet som ble sådd i dem. På samme måte er det med dem som ble sådd på steingrunn: Det er de som straks tar imot ordet med glede når de hører det.Men de har ingen rot og holder ut bare en tid. Når de møter trengsel eller forfølgelse for ordets skyld, faller de straks fra. Andre igjen er de som blir sådd blant tornebusker; de hører ordet, men dette livs bekymringer, rikdommens bedrag og lysten på alle andre ting kveler ordet, så det ikke bærer frukt.Men de som ble sådd i den gode jord, er de som hører ordet, tar imot det og bærer frukt: noen tretti foll, noen seksti foll og noen hundre foll.»

posted by Trond Westby @ 9:14 p.m.  
0 Comments:
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER