ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
fredag, mai 27, 2005
Hva Trond ser etter i en kvinne
Dette blir en ecco post fra Bendik og Nils. Jaja.. Det er Thomas som har rådet meg :)
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive da. Men når jeg sånn umiddelbart tenker på hva jeg ser etter, så vil jeg dele det 4 punkter
  • Første inntrykk: Første inntrykket jeg ser er at jeg er tiltrukket av kvinnen. Og da mener jeg ikke seksuelt. Men en kjemi du bare kjenner tilogmed på lang avstand.

  • Bedre kjent status: Når jeg blir bedre kjent med kvinnen så ser jeg etter verdier. Jeg er veldig opptatt av kristne verdier.Jeg ønsker en kvinne som har Jesus på førsteplassen og ønsker og være en bevisst etterfølger av Han.

  • Interesser: Ha felles interesser er for meg en viktig ting. At vi kan dele noe sammen som er spesielt. Da mener jeg ikke nødvendigvis at hun må spille gitar, piano..osv.Men interesser som vi kan styrke båndet sammen tror jeg er viktig.

  • Fremtid: Siste kategori er en like viktig ting. Og ha samme fremtid sammen i Guds planer tror jeg er en nøkkel. Jeg tror de fleste har drømmer og visjoner om hva de ønsker Gud skal bruke de til. Og det tror jeg er viktig. for.eks jeg har ett hjertet for afrika og hun bare må reise til grønnland og strikke sokker til små barn. Helst med en gang. Tror det er viktig at vi har en visjon sammen. Som det står i 1 mos så skal vi være ett.

posted by Trond Westby @ 7:44 p.m.  
5 Comments:
  • At 9:38 p.m., Blogger Nils said…

    er det lov å bruke ordet tiltrukket? Kanskje det...

     
  • At 11:29 p.m., Blogger Trond Westby said…

    Ingen ulovlighet i det. Husk jeg skreiv ikke seksuelt tiltrukket.

     
  • At 1:22 a.m., Blogger Nils said…

    oki då så

     
  • At 5:40 p.m., Blogger Bjørnar said…

    Hadde det vært feil å skrive seksuelt tiltrukket?

     
  • At 7:55 p.m., Blogger Trond Westby said…

    Ikke feil og være seksuelt tiltrukket. men i dette tilfelle blir det ett feil grunnlag. Om det første jeg tenker når jeg ser en jente jeg er tiltrukket av, er seksuelle tanker.da går det over til og bli begjær. Etter min mening da.

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER