ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
tirsdag, april 26, 2005
Hillsong dag III
Siste dag i hillsong church. Jeg og Øistein, Thomas og Christian skulle på morgen møtet. De andre som var med ville på saitsing. Møtet begynte halv 12, men vi møtte en time før, for vi ville prøve og sitte langt framme for en gang skyld. Og det klarte vi, vi satt tre rader bak Matt redman og kona, og darlene og mannen og barna.
Men etter vert som møtet begynte tror jeg vi tregte litt på at vi satte oss der, for lyden var elendig der, og vi hørte nesten ikke vokalen og talen skikkelig. Og det ble mye scene lyd, men men. Jeg fikk med det viktigste i talen vertfall, som darlene hadde, hvor hun snakket om Emanuell, "Gud med oss". Hvor viktig det er og ikke glemme at Gud er altid med oss. Og når vi er på møtet kan det fort glemmes at faktisk Gud er der, skaperen av himmelen og jorden. Jeg tror vi har mistet litt av WOW faktoren på akkuratt det.
Så var det kveldsmøtet som stod for tur, hvor møtet bestod av så og si bare lovsang med først Darlene, og så matt redman og Delerious til slutt. Og det var bare en herlig stund, nok en gang:). Gud var sånn tilstede og folk rundt sang hjertets sang selvom noen ikke traff en eneste tone, men hjertet var så med. Og det gjør intrykk.
Når møtet var slutt fant vi ett rolig sted og fikk pratet om va vi hadde vert en del av. Desverre fikk vi se verdens skygge den kvelden når vi satt på pizza hut i ett litt merkelig strøk, var det en som gikk berserk laus på en mens han lå nede. Det var ikke noe pent syn. Tre poltibiler og 2 ambulanser kom etter vert.
Christian ledet oss i en bønn ved bordet på pizza hut, for de folkene som var involvert. Det hadde vert ett rått gjeng slagsmål.
Etter en stund gikk vi hjem og hadde en liten prate stund i lobbyen på hotellet om lovsang. Det var herlig.
posted by Trond Westby @ 11:56 p.m.  
1 Comments:
  • At 5:55 p.m., Blogger Småen said…

    Merkelig hvor kort avstanden kan være mellom det beste ved Gud og det verste ved mennesker. Bra at dere ba!!

    Ellers er det godt å være hjemme igjen, men jeg tror klassen vår trenger forbønn for forandringen ved det å komme hjem igjen etter alle inntrykkene...

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER