ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
onsdag, januar 26, 2005
Bevar ditt hjertet
Ordspr 4.23:
Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer, for livet går ut fra det.

Hva skiller oss fra Gud??
Matt 6:21 For hvor din skatt er, der vil også ditt hjerte være.
I troen på Jesus har vi blitt Guds barn, og rettferdiggjort. Det er herlig det!!
Men jeg tror at samfunnet med Gud kan bli brutt av ting en gjør i livet. Ting som kan forhindre oss i og ha det felleskapet med Gud som Han vil vi skal ha. Når vi gjør synd og kjenner på samvittigheten etterpå og Den Hellige Ånd sier til oss at nå har vi gjort noe som ikke er bra, kjenner vi med en gang at den fokusen på Gud kan være vannskelig og opprettholde, spesielt visst vi vet at vi synder før vi gjør det, men gjør det alikevel. Jeg kjenner med vertfall veldig"Hvorfor gjorde jeg det?" Vi har alle fått en fri vilje og jeg tror vi kan bruke den frie viljen til og velge vekk det som hindrer oss fra og ha felleskap med Gud. Gud vil gå med oss i vandringen mot Ham. Som alle jordlige foreldre ønsker og ha ett godt felleskap og ett kjærlig forhold til sine barn, slik er det med Gud.
Åp 3:20 Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde måltid, jeg med ham og han med meg.

Verset kunne vert oversatt til"Om noen hører min røst og åpner døren; da vil jeg gå inn og være hans venn og ha felleskap med han" Det er det Han mener med det verset


2 Joh 1:9 Den som ikke holder seg til Kristi lære, men går ut over den, har ikke samfunn med Gud. Den som holder seg til læren, han har samfunn med Faderen og Sønnen.

posted by Trond Westby @ 2:43 p.m.  
1 Comments:
  • At 8:46 p.m., Blogger Stig Sunde said…

    Hei Trond! Hørte det gikk veldig bra med lovsangen forrige helg. Stå på, broder, du har mye å komme med!

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER