ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
onsdag, juli 12, 2006
Tid for utrustning
Jeg var inne på en side som heter passionforyourname.com, og så at det gikk mot slutten med den siden. det var en side hvor det ble lagt ut undervisning av forskjellige lovsangsledere og lovsangere i verden.
Det var Tim hughes som drev denne siden, en lovsangsleder som de fleste kjenner som han som skreiv "Here I am to worship".
Han har nå startet en ny nettside som tar for seg enda mer dette med og utruste lovsangslede, lovsangere, musikere og låtskrivere. En fantastisk side som er en international versjon av "lovsang.no".
Siden heter worshipcentral, og har masse bra undervisning, på både podcast, og tekstfilel en kan laste ned. Masse bra resurser fra Gudfryktige mennesker som har hatt mye erfaring og ønsker og dele dette videre.
Som en linje i teksten til en sang Tim Hughes har skrevet "Freely we recived, freely we will give.
Dette er verdt og sjekke ut
Klikk på tittelen" Tid for utrustning" for og gå til siden

posted by Trond Westby @ 3:38 a.m.  
2 Comments:
  • At 6:49 p.m., Blogger Unknown said…

    Spennende!

     
  • At 9:52 p.m., Blogger Hege Bergjord said…

    Linken virka veldig bra. Bra med inspirarsjon da jeg og noen venner drømmer om å starte lovsangsgruppe i menigheten min. Går forresten helt fint at du kommenterte posten på min blogg, alltid kjekt med komentarer både fra kjente og ukjente. Vil også takke deg for sangen Veien du gikk, utrolig vakker og gripende og min favorittsang på Impuls cd`en. Stå på videre.

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER