ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
fredag, september 22, 2006
Impuls podcasting
Som Thomas skrev litt kort om i sin siste post, så tenker vi og prøve oss med podcasting. For dem som ikke vet hva det er, så er det en fil som inneholder lyd og bilde som kan lastes inn på både itunes og på ipoden din.
Tanken ble tatt opp etter en biltur vi hadde til tønsberg som jeg skrev i sist post.
Tanken er at jeg og Thomas som kommer til og lede dette setter opp ett type mnd´s tema hvor vi kansje har noen interjuv med enten andre eller oss selv om det spesifikke tema, vi kommer til og diskutere, ta opp forskjellige ting. Så vil vi også bruke podcasting til og introdusere nye sanger som blir skrevet. Vi for stadig nye sanger som kommer. Og det er fantastisk, og vi vil kunne introdusere dem på podcastingen når de er ferdige.Det gjør det og lettere og kjenne igjen sangen og ta del i sangen når den blir introdusert i enten student/ungdoms arbeide i menigheten eller i Impuls. Vi kommer også og snakke litt om hvordan sanger blir til erfaringer osv....Visjonen med impuls podcasting er og dele det vi har fått fra Gud.
Gratis har vi fått det fra Gud og gratis må vi gi det videre. Slik at andre kan få øye på Gud enda mer i livene og i menigheten de går i. Podcasting filen vil bli lagt ut på Impuls siden foreløpig. Tanken er at vi skal prøve og starte opp til neste uke så får vi se når den første pocasten kommer.
Visst noen har noen komentarer til dette tar jeg mot alt med takk.


posted by Trond Westby @ 12:51 a.m.  
6 Comments:
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER