ALL OF THE ABOVE
Dette er en side hvor jeg ønsker og dele mitt hjerte får Jesus, med dere
mandag, april 03, 2006
Verden rundt oss
Hver dag leser jeg VG på nette. Og noe jeg tenkte på idag er hva som preger mest i nyhetsbilde for tiden. Jeg syns hver gang jeg leser så er det knivstikking over alt. Nå var det netopp 4 folk som ble knivstukket på figgjo i ett hus. Og i oslo var det en som knivstakk en mann til døde og gikk rett på pub etterpå som om det var helt normalt og stikke ned folk.
Det sårer meg, og lurer så meget på hva de som gjør det tenker. Det blir bare mer og mer, skyte episoder er og ett økende problem. Noe enn kun hørte om i USA for bare noen år tilbake siden. Politiet har allerede blitt mer og mer bevæpna pgr av økene våpenbruk blant normenn. En kan stille seg spm om hvorfor denne økningen!!!
Noe som bibelen forutsier skal sje mer og mer av. Men vi kan ikke lenger late som om det ikke sjer. Pornobramsjen øker og voldtekter og overgrep på barn øker. I form av medias STORE fokus på sex, og misbruk. Ta for.eks en reklame jeg får bakoversveis av. Tror det er lindex, men det er menn og kvinner som tar på hverandes rumper og lår, vet ikke om noen vet hvilken reklame jeg mener. Men dette er små landingsplasser norges media lar djevelen får.
Og jo mer rom den får jo mer kan han ødegge.
Grunnen til jeg tar dette opp er fordi at hver gang jeg leser VG blir jeg lei meg inni meg, og må få ut frustrasjonen.

Rom 10:14
Men hvordan kan de påkalle en de ikke tror på? Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om? Og hvordan kan de høre uten at noen forkynner?
posted by Trond Westby @ 3:18 p.m.  
1 Comments:
  • At 6:47 p.m., Blogger Kjell Rune said…

    Sant, Trond. Og Dagbladet sin formålsparagraf da...
    "Jobba imot einkvar form for religion...". Ka e det for noge? Nogen så tippa djevelen får mær og mær rom eller...?

     
Legg inn en kommentar
<< Home
 
 
About Me

Name: Trond Westby
Home: Stavanger, Rogaland, Norway
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
GUDS ORD

Min sjel, lov Herren,glem ikke alle hans velgjerninger!Han tilgir all din skyld og leger all din sykdom.Han frir ditt liv fra graven og kroner deg med godhet og miskunn.Han fyller ditt liv med det som godt er,og gjør deg ung igjen som ørnen.

Gjengen og de
Andre linker
Powered by

15n41n1

BLOGGER